OBCHOD

Jednotlivé modely v detailoch

Empulse F35

2.590 

Náš najmenší a najľahší prídavný pohon pre invalidné vozíky všetkých čias!

Kategória: Značky: ,

Náš najmenší a najľahší prídavný pohon pre invalidné vozíky všetkých čias!

Pri používaní mechanického vozíka vám každý malý pohyb vpred nemusí pripadať ako veľký problém, ale deň za dňom sa vaše ramená dlhodobo namáhajú. Prídavné pohony výrazne rozširujú možnosti ovládania vozíkov, ale niektoré z nich sú príliš objemné a ťažké na každodenné použitie – najmä na rýchle prechádzky po meste alebo pri cestovaní. Empulse F35 predstavuje dokonalú rovnováhu medzi veľkosťou a praktickosťou. Toto ultra prenosné, ľahké zariadenie vám zaistí rýchly pohyb bez námahy v mestskej džungli.

S hmotnosťou 7,5 kg je F35 ľahší než väčšina invalidných vozíkov!

Prídavný pohon F35 sa ľahko ovláda nielen vďaka svojej hmotnosti, ale aj vďaka integrovanému dizajnu.
Všetko, od kabeláže až po batériu, je súčasťou rámovej rúrky. Vďaka tomu je manipulácia s F35 oveľa jednoduchšia.

prídavný pohon na invalidný vozík Empulse F35

Ultra-kompaktný polomer otáčania

Prídavný pohon F35 umožňuje ľahké otáčanie o 180 stupňov, takže sa môžete “otočiť na pätníku”. Ponúka vynikajúce manévrovacie schopnosti aj v tých najtesnejších priestoroch. Kompaktné rozmery tohto pohonu zjednodušujú pohyb v obmedzenom priestore a uľahčujú jeho uskladnenie.

prídavný pohon na invalidný vozík Empulse F35

Skladacie a uzamykateľné rukoväte

Máte málo miesta? Ďalšie miesto pri transporte vám ušetria rukoväte, ktoré je možné sklopiť do jednej roviny s rámom. Tým sa nielen minimalizujú rozmery pohonu F35 pre ľahké skladovanie a prepravu, ale taktiež sa rukoväte pri preprave chránia pred náhodným poškodením.

Patentované dokovanie jedným pohybom.

Ste stále v pohybe? Preto sme pre vás zjednosušili dokovanie vášho pohonu F35 na najmenšiu možnú mieru. Na uvoľnenie F35 z pomocného rámu stačí zatiahnuť za trubkovú západku – tak jednoduché to je! Pomocný rám môže na vozíku zostať celý deň, takže opätovné pripevnenie je hračka (jeho hmotnosť je len 1,5kg). Stačí pohon vyrovnať a zatlačiť dopredu, aby sa opäť zaistil. A pokiaľ nastane čas presunu z invalidného vozíka, je možné pomocný rám rovnako ľahko sňať.

Maximálna kompatibilita

Prídavný pohon F35 je vďaka svojej kompatibilite vhodný pre širokú škálu vozíkov s pevným aj skladacím rámom so šírkou od 260 do 480 mm. Je tiež navrhnutý na bezproblémové pripevnenie k pevným alebo výklopným predným rámom s montážnou výškou od 249 do 370 mm.

Hranice vášho dosahu sa práve výrazne rozšírili.

S novým prídavným pohonom F35 dosiahnete dokonalú rovnováhu medzi výkonom vo vnútorných priestoroch a jazdou v uliciach. Chcete sa vyhnúť problémom s parkovaním? Vďaka dojazdu až 15 km môžete nechať auto doma. Stretávate sa s chodníkmi s náročným stúpaním? Motor zvládne stúpanie až 6° (aj pri hmotnosti užívateľa 110 kg). Vďaka 3 možnostiam rýchlosti (6, 10 alebo 15 km/h) udržíte krok nielen s rýchlymi chodcami, ale aj kamarátmi napr. na inline korčuliach. Navyše môžete vďaka 3 voliteľným rýchlostným profilom rýchlo využiť extra výkon na prekonanie meniacich sa podmienok.

prídavný pohon na invalidný vozík Empulse F35

Inteligentná správa batérie

Display F35 vie viac než len sledovať prejdenú vzdialenosť – vypočítava tiež, akú dlhú cestu môžete prejsť na zostávajúce nabitie batérie. Vďaka vstavanému inteligentnému systému správy batérie sa zvyšuje aj jej životnosť. Dobíjanie je veľmi rýchle a trvá len 2,5 hodiny.

Tempomat

Tempomat umožňuje udržiavať stálu rýchlosť jednoduchým stlačením tlačidla (aj pri jazde do kopca alebo z kopca). Samozrejme ho je možné kedykoľvek rýchlo deaktivovať pomocou stlačenia brzdy.

Výkonný brzdový systém

Prídavný pohon F35 je vybavený dvoma brzdovými systémami. Elektronická brzda upravuje brzdnú silu pre plynulé a kontrolované spomalenie, zatiaľ čo mechanická brzda ponúka tradičnejší a razantnejší účinok. Obe brzdy je možné použiť a zvýšiť tak brzdný účinok na maximum. Na mechanickej brzde je pripravený aretačný mechanizmus na parkovaciu brzdu. Jednoducho ju zaistíte a vďaka tomu prídavný pohon napr. bezpečne oprite o stenu, stolík a pod.

Elektronické brzdenie pomáha rekuperovať energiu späť do batérie a po našich skúsenostiach je to ťažko návykové. Dávkovanie ovládača je veľmi príjemné a používateľ si rád zvykne na toto efektívne “zbieranie” energie.

Nabíjací USB port a držiak telefónu

Pri jazde na Vašom prídavnom pohone môžete nabíjať svoj mobilný telefón. Či už kvôli pripravenosti na ďalšiu prácu, používanie navigácie alebo len na počúvanie hudby. Pohon F35 je vybavený praktickým nabíjacím portom USB (typ A), ktorý umožňuje ľahké nabíjanie telefónu na cestách. Voliteľne môžete tiež pohon vybaviť držiakom pre Vás telefón, ktorý udrží zariadenie pevne na mieste.

Integrované LED svetlo

Integrované LED svetlo nielen dokonale ladí s elegantným dizajnom, ale taktiež zvyšuje bezpečnosť tým, že osvetľuje cestu a zlepšuje viditeľnosť počas nočných jázd.

 

Schválené pre leteckú prepravu*

Trasa je naplánovaná. Batohy zbalené. Letenky objednané. Vďaka prídavnému pohonu F35 a jeho batérii schválenej IATA (Medzinárodná asociácia leteckých dopravcov), ktorá je bezpečná pre cestovanie lietadlom, si môžete začať užívať dovolenku*. A pokiaľ vám to nestačí, F35 ponúka celý rad možností, ktoré vám pomôžu zbaviť sa ďalších starostí s cestovaním.

*Jednotlivé letecké spoločnosti majú rôzne požiadavky na prepravu výrobkov s Li-Ion batériami. Pred dohodnutím akejkoľvek leteckej prepravy s invalidným vozíkom si u svojej leteckej spoločnosti alebo dopravcu overte, či akceptujú vozidlá poháňané batériami podľa klasifikácie OSN: UN3171. Ďalšie podrobnosti nájdete v návode na obsluhu.
(certifikát na stiahnutie TU)

 


Špecifikácia:

  • Materiál: Hliník
  • Max. schválená rýchlosť: 15 km/h
  • Koleso: 6,5″
  • Displej: multifunkčný LCD, 3 rýchlosti, tempomat
  • Batérie: Lithium 36V x 4Ah
  • Brzdy: dvojitý systém bŕzd
  • Hmotnosť: od 7,5 kg
  • Dojazd: cca 15 km
  • Nosnosť: 110 kg

 

 

 


Scroll to top